DonDenkt | Calligraphy en Hand lettering
524
post-template-default,single,single-post,postid-524,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Veel interessante dingen die viagra bestellen online u kunt zien en aanraken
 

Calligraphy en Hand lettering

Ik heb sinds kort iets nieuws ontdekt waarin ik me totaal in kan verliezen, Calligraphy en Handlettering.
De mensen die mij volgen op mijn social media kanalen, vooral op Pinterest https://nl.pinterest.com/dondenkt ) hebben de afgelopen tijd een lading vol creative lettering en calligraphy pins voorbij zien komen.

Na al dat inspirerende werk te zien, moest ik weten hoe ik ook zulk geweldig werk kan maken. En zo begon ook dit avontuur!

Zoals meeste mensen van mij gewend zijn sprong ik met beide benen in het water! van youtube filmpjes kijken tot middennacht, naar verdwaald raken in de ontelbaren blog’s, had ik besloten om ook nog eens een paar boeken te bestellen.
Door dit obsessive gedrag heb ik wel veel geleerd over calligraphy en hand lettering, zoals welk inkt je nodig had, wat voor soorten pennen er zijn en welke pen punten (nibs) je nodig zal hebben voor verschillende stijlen en designs.

IMG_1227

De 2 boeken die me het meest aanspraken waren: Creative lettering and beyond van Walter Foster & Hand lettering doe je zo! van Karin Luttenberg
Beide boeken zijn heel compleet en laten meerdere stijlen zien. Ook laten ze zien en hoe je gebruik kan maken op meerdere mediums (t-shirts, krijtbord, bekers, enzvoort.)
FullSizeRender

Na al me research en inspiratie moest ik er zelf aangeloven! Wat eerst een bende was van teveel inkt gebruiken en uitschieten, kwam er uiteindelijk toch steeds meer vorm en letters te voorschijn.
Wat mij meteen opviel aan het progress is dat je echt bezig bent met het creëren van een kunstwerk (of iets wat daar op lijkt), hoe de pen over het papier glijd, de geur van het inkt en het geluid wat het papier maakt als de inkt op is en je als een echte Shakespeare elegant de pen in het inkt potje doopt

[slideshow]
IMG_6898IMG_2978IMG_0548IMG_0404[/slideshow]

Ik weet dat ik nog veel moet leren en echt een beginneling ben in de wereld van Calligraphy en Handlettering, maar ik kijk uit naar me ontwikkeling en hou jullie op de hoogte van me progress gaarne weg!

Much love!
Don

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.